Over ons

Een totaalpakket wanneer het gaat om bouw, renovatie en verbouw. Ruben Weet Raad beschikt over alle vakkennis en deskundige ervaring om uw projecten te realiseren.

Aannemer Ruben startte 10 jaar geleden. Na jaren ervaring is Ruben Weet Raad uitgegroeid tot een professioneel aannemersbedrijf die een project van A tot Z voor u verzorgt. Kwaliteit staat bij ons voorop. Het vertrouwen van de klant is ontzettend belangrijk. Samen groeien naar het beste eindresultaat. Wij willen de klant ontzorgen, hoge kwaliteit waarborgen en duurzaam bouwen. We hebben een grote passie voor speciale projecten die uitdagend en uniek zijn zoals complete renovaties. Wij onderscheiden ons door regelmatige contactmomenten met de klant te hebben om een project op de rails te houden, grip te houden op de financiƫn en zorgen dat de planning volgens schema verloopt. We werken met een digitaal platform waarbij de klant online kan inloggen en het verloop van de eigen verbouwing kan inzien.

Hierbij zijn alle zaken zoals de financiƫn en planning in een overzicht verwerkt. We zijn transparant waardoor de klant precies weet waar hij aan toe is.

We werken altijd met een vast team. Hierdoor is de onderlinge communicatie altijd goed geregeld om het project tot het best mogelijke eindresultaat te brengen.

Naast ons vaste team hebben wij een breed scala aan vaste specialisten en leveranciers. Denk hierbij aan de interieurbouw. Van maatwerk keukens , inbouwkasten, het plaatsen van trappen, de stoffering of het leggen van vloeren, tot aan het maken van een compleet lichtplan.